Hellerup Øjenklinik

Aurehøjvej 2, 2900 Hellerup

Telefon
39 61 23 00

Bestil tid og læs mere

Bestil tid
Bestil tid til akut eller almindelig konsultation

Bestil tid på telefon 39 61 23 00 (email/hjemmeside kan ikke benyttes)

Bestil tid til forundersøgelse for grå stær, brilllefrihed og efterstær

Skriftlig henvendelse via vores hjemmeside (se kontaktformular nedenfor) eller via telefon

Telefontid

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 8.45 til 11.00

Fredag fra 9.00 til 10.00

Når vi har lukket

Ved ferie og udenfor klinikkens åbningstid henvises der til regionernes øvrige øjenlæger og lægevagten. Relevante oplysninger finder du på www.sundhed.dk

Om Hellerup Øjenklinik

Hellerup Øjenklinik er en velfungerende klinik med fokus på behandling af høj kvalitet i trygge rammer. I Hellerup Øjenklinik bliver du mødt af et veluddannet og dygtigt team af specialister, herunder optikere, sygeplejersker og læger.

du kan læse mere om vores team her

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og tilbyder diagnostik, kontrol og behandling af øjensygdomme. Eksempler på almindelige øjensygdomme er grå stær, grøn stær, aldersbetingede nethindeforandringer (AMD) og nethindeforandringer ved sukkersyge.

læs mere om de praktiske forhold ved en konsultation hos os her

De fleste af vores patienter bor i Gentofte -, Lyngby-Taarbæk – og Rudersdal kommuner. Klinikken modtager også patienter fra resten af København, Nordsjælland samt øvrige Sjælland.

sådan finder du vej til klinikken

 
Behandling for grå stær og efterstær – via det udvidede frie sygehusvalg

Klinikken har aftale med Danske Regioner vedrørende behandling af grå stær samt efterstær. Det betyder, at du hos os kan opnå vederlagsfri og hurtig behandling, hvis du benytter retten til udvidet frit sygehusvalg (læs mere nedenfor). Klinikken modtager henvisninger til grå stær – og efterstær behandling fra alle landets regioner, herunder Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland samt Nordjylland.

Hvis du ønsker at din behandling skal foretages hos os, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen her på siden.

læs mere om grå stær og om behandlingen af grå stær

Behandling for grå stær – i privat regi

Uanset om du vælger behandling i offentlig – eller privat regi, kan du hos os altid forvente kvalificeret behandling af højeste kvalitet. Privat behandling giver dig mulighed for at opnå optimerede optiske løsninger, som aktuelt ikke tilbydes i offentlig regi. Det kan for eksempel være, at du ønsker  korrektion af en bygningsfejl, eller at du måske ønsker helt at slippe for briller i din hverdag. Privat behandling, eller behandling med tilskud fra sundhedsforsikring, benyttes også af mange, som ønsker individuelt tilpassede behandlingsforløb, eller måske bare behandling i velkendte og trygge rammer.

Premium behandling – slip for briller og kontaktlinser

Premium linser er moderne intraokulære linser (IOL) med funktioner, som gør dem i stand til bedre at møde hver enkelt patients ønsker og behov. Afhængigt af designet tilbyder disse intraokulære linser yderligere fordele, f.eks. forbedret kontrastfølsomhed, øget dybdeskarphed, korrektion af bygningsfejl samt mulighed for at opnå højere grader af brillefrihed. Eksempler på premium behandlinger er RLE, ICL og AO tillægslinser.

læs mere om behandling for brillefrihed her

Hvis du overvejer behandling for brillefrihed med premium linser, kan du også booke tid hos os til en gratis og uforpligtende konsultation via kontaktformularen her på siden.

Hvad siger vores patienter?

“Øjenklinik med behandling af høj kvalitet i en behagelig atmosfære”

Jens G, Birkerød

læs flere anmeldelser her

Om udvidet frit sygehusvalg
Er du henvist til behandling for grå stær eller efterstær på et hospital i din region, udvides dine valgmuligheder, hvis du skal vente mere end 30 dage på selve behandlingen. Så kan du vælge at få foretaget behandlingen på et aftalesygehus, herunder her hos os i Hellerup Øjenklinik.

Herudover gælder det, at hvis du har du fået tilbudt en operationsdato i offentlig regi, og hospitalet ændrer den til en anden dag, har du ligeledes ret til at blive behandlet hos os.

Det eneste du skal gøre er at kontakte patientvejlederen i din region, så vil du blive hjulpet igennem systemet. Så snart vi har modtaget en såkaldt behandlingsgaranti fra din region, kan vi indkalde dig til behandling.

Herunder finder du links til hver af de fem regioners patientkontorer:

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Region Sjælland

Region Hovedstaden

I øvrigt, hvis du ønsker at din behandling skal foretages hos os, eller har spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen her på siden.

tilbage til forside