Hellerup Øjenklinik

Aurehøjvej 2, 2900 Hellerup

Telefon
39 61 23 00

Bestil tid

Bestil tid
Bestil tid til akut eller almindelig konsultation

Bestil tid på telefon 39 61 23 00 (email/hjemmeside kan ikke benyttes)

Bestil tid til forundersøgelse for grå stær, brilllefrihed og efterstær

Skriftlig henvendelse via vores hjemmeside (se kontaktformular nedenfor)

Telefontid

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 8.45 til 11.00

Fredag fra 9.00 til 10.00

Når vi har lukket

Ved ferie og udenfor klinikkens åbningstid henvises der til regionernes øvrige øjenlæger og lægevagten. Relevante oplysninger finder du på www.sundhed.dk

 

Om klinikken
Hellerup Øjenklinik – den lokale øjenklinik

Hellerup Øjenklinik er en lokalt funderet øjenklinik med fokus på behandling af høj kvalitet i trygge rammer. Klinikken har overenskomst med med den offentlige sygesikring og tilbyder diagnostik, kontrol og behandling af øjensygdomme. Eksempler på almindelige øjensygdomme er grå stær, grøn stær, aldersbetingede nethindeforandringer og nethindeforandringer ved sukkersyge.

læs mere om de praktiske forhold ved en konsultation hos os her

De fleste af vores patienter bor i Gentofte -, Lyngby-Taarbæk – og Rudersdal kommuner. Klinikken modtager også patienter fra resten af København, Nordsjælland samt øvrige Sjælland.

sådan finder du vej til klinikken

Hellerup Øjenklinik – privathospital
Grå stær og brillefrihed

I Hellerup Øjenklinik bliver du mødt af vores dygtige team af specialister. Du kan hos os forvente behandling af høj kvalitet og en personlig betjening. Vi tilbyder blandt andet individuelt tilpassede behandlinger for grå stær og brillefrihed. Hvis du overvejer behandling for grå stær og/eller brillefrihed, kan du booke tid hos os til en gratis og uforpligtende konsultation.

Klinikken er certificeret som privathospital og har aftale med Danske Regioner vedrørende behandling af grå stær samt efterstær. Klinikken modtager henvisninger til grå stær behandling fra alle landets regioner (Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland) under det udvidede frie sygehusvalg.

Hvis du ønsker at din behandling skal foretages hos os, eller har spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen her på siden.

læs mere om brillefrihed her

læs mere om grå stær operation her

Udvidet frit sygehusvalg
Er du henvist til behandling for grå stær eller efterstær på et hospital i din region, udvides dine valgmuligheder, hvis du skal vente mere end 30 dage på selve behandlingen. Så kan du vælge at få foretaget behandlingen på et aftalesygehus, herunder her hos os i Hellerup Øjenklinik.

Herudover gælder det, at hvis du har du fået tilbudt en operationsdato i offentlig regi, og hospitalet ændrer den til en anden dag, har du ligeledes ret til at blive behandlet hos os.

Det eneste du skal gøre er at kontakte patientvejlederen i din region, så vil du blive hjulpet igennem systemet. Så snart vi har modtaget en såkaldt behandlingsgaranti fra din region, kan vi indkalde dig til behandling.

Herunder finder du links til hver af de fem regioners patientkontorer:

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Region Sjælland

Region Hovedstaden

I øvrigt, hvis du ønsker at din behandling skal foretages hos os, eller har spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen her på siden.

 

Hvad siger vores patienter?

“Øjenklinik med behandling af høj kvalitet i en behagelig atmosfære”

Jens G, Birkerød

læs flere anmeldelser her

 

find vej

læs mere om brillefrihed

læs mere om grå stær operation

tilbage til forside

 

Bestil tid til øjenundersøgelse og behandling i Hellerup Øjenklinik